Hvorfor hjemmebesøg

I mit tidligere arbejde på almindelige dyreklinikker oplevede jeg dagligt, hvor utrygge og stressede mange hunde og katte er, når de kommer til dyrlæge. For nogle begynder ubehaget allerede under transporten til klinikken og for kattenes vedkommende, når de skal ind i transportkassen.

Herefter venter et til tider overfyldt venteværelse med en masse lyde, indtryk og andre bange eller ophidsede dyr. Alt dette vil for mange af vores kæledyr give anledning til ubehag længe inden, de er kommet ind på undersøgelsesbordet, som de fleste heller ikke finder behageligt. Denne oplevelse vil jeg gerne skåne dem for ved at undersøge og behandle dem i deres vante omgivelser, hvor de føler sig godt tilpas. De behøver ikke komme op på et bord – de kan være på gulvet, i deres kurv eller hvor de synes, det er bedst at være.

For dig som ejer giver det fleksibilitet, idet du slipper for at skulle bruge tid på transport og ventetiden, der af og til kan være på en dyreklinik, kan du udnytte hjemme hos dig selv.

Ring til mig i dag

+45 42 25 29 29

Følg mig på Facebook

© All Rights Reserved

Webmaster Hoffco