Udtalelser

Det glæder mig at se, at mine besøg vækker glæde hos både dyr og ejere og det varmer med god omtale og søde hilsner. - Tak for dem!

 

Her deler jeg ud af et lille udpluk samt links til et par artikler.

Gitte Mortensen

 

Har lige haft besøg af Anne Tiger og Tøsens årlige syndhedstjek. Begge katte og jeg selv synes, Anne er super sød og dygtig, og hvor er det dejligt, at jeg har fundet Anne og ikke længere behøver køre afsted til dyrlæge med basserne, men kan få det klaret herhjemme uden stress. Mine varmeste anbefalinger til Anne

 

 

Gitte Mortensen

 

 

Kære Anne, det var en fornøjelse at have dig på besøg i sidste uge. Det var rart, at du tog dig tid til det bløde både for katten og også dens personlige tjener.

 

- Tak!

 

Jeff G. Svarter

 

 

Bjørn & jeg siger 1000 tak for et dejligt og ustressende besøg!

Vi har her til morgen anbefalet dig i vores græske hundevennegruppe, samt delt dit nummer med en af Bjørn's "damevenner's" 'far'!

 

Glæder os til næste besøg...

 

 

Foto: Selfie af Bjørn :-)

Jan Bo Nielsen

 

 

På trods af en meget svær beslutning og meget svær situation, fik vi besøg af Anne som med en utrolig stor empati og forståelse lykkedes at skabe en rar stemning og meget fint forløb de sidste minutter, vi havde med vores dejlige lille hund.

Stor tak til Anne for hendes indsats ved aflivningen af vores lille hund, han kunne ikke havde fået en bedre afgang i livet uden din indsats.

Du får min varmeste anbefaling.

Jan Bo Nielsen

Ring til mig i dag

+45 42 25 29 29

Følg mig på Facebook

© All Rights Reserved

Webmaster Hoffco